Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Andre Tjenester

TRETOPPHYTTER: Da gründer Frode Schei startet å bygge tretopphytter i Ringsaker tidlig på 2000-tallet var Byggm. Kråbøl & Dale AS den opplagte samarbeidspartneren. Vi har nå sammen bygget 6 hytter som er konstruert for å tåle kraftig vind i tretoppene. Tretopphyttene AS er en suksesshistorie, og det er ventetid for å leie hyttene som ligger i idylliske skogsmiljøer.


KLATREHYTTA på Helgøya Klatrepark er den nyeste. Pete Nelsons amerikanske team deltok i arbeidene, som ble filmet og vist på Discovery / Animal Planet.

KLATREHYTTA på Helgøya Klatrepark er den nyeste. Pete Nelsons amerikanske team deltok i arbeidene, som ble filmet og vist på Discovery / Animal Planet. KLATREHYTTA på Helgøya Klatrepark er den nyeste. Pete Nelsons amerikanske team deltok i arbeidene, som ble filmet og vist på Discovery / Animal Planet. KLATREHYTTA på Helgøya Klatrepark er den nyeste. Pete Nelsons amerikanske team deltok i arbeidene, som ble filmet og vist på Discovery / Animal Planet. KLATREHYTTA på Helgøya Klatrepark er den nyeste. Pete Nelsons amerikanske team deltok i arbeidene, som ble filmet og vist på Discovery / Animal Planet. KLATREHYTTA på Helgøya Klatrepark er den nyeste. Pete Nelsons amerikanske team deltok i arbeidene, som ble filmet og vist på Discovery / Animal Planet. BJØRKEHYTTA ble bygget i 2014. BJØRKEHYTTA ble bygget i 2014. BJØRKEHYTTA ble bygget i 2014. BJØRKEHYTTA ble bygget i 2014. BJØRKEHYTTA ble bygget i 2014. HIMMELHYTTA ble bygget i 2013. Dorte Skappel inviterte kjente personer til himmelhytta i en tv-serie med samme navn. HIMMELHYTTA ble bygget i 2013. Dorte Skappel inviterte kjente personer til himmelhytta i en tv-serie med samme navn. HIMMELHYTTA ble bygget i 2013. Dorte Skappel inviterte kjente personer til himmelhytta i en tv-serie med samme navn. HIMMELHYTTA ble bygget i 2013. Dorte Skappel inviterte kjente personer til himmelhytta i en tv-serie med samme navn. HIMMELHYTTA ble bygget i 2013. Dorte Skappel inviterte kjente personer til himmelhytta i en tv-serie med samme navn. GRANHYTTA ble bygget med mulighet for adkomst med rullestol. GRANHYTTA ble bygget med mulighet for adkomst med rullestol. GRANHYTTA ble bygget med mulighet for adkomst med rullestol. GRANHYTTA ble bygget med mulighet for adkomst med rullestol. GRANHYTTA ble bygget med mulighet for adkomst med rullestol. LERKEHYTTA ligger som navnet sier i en idyllisk bestand med lerketrær. LERKEHYTTA ligger som navnet sier i en idyllisk bestand med lerketrær. LERKEHYTTA ligger som navnet sier i en idyllisk bestand med lerketrær. Takvinduer
Share on Facebook

Logg inn